3 RETTARS

VINTERMENY

3 RETTARS

MENY

3 RETTARS VINTERMENY

Kjøtt

Ande-carpaccio (med Gårdsand frå Vestfold) servert med persillemajones, marinerte sopp og soppchips (sopp plukka i fjella rundt Voss). *egg, sennep

Svinekjake servert med sylta raudbete, raudbetpuré, potetflak og eple. *egg, sulfitt

Vegetar

Geitost-mousse (med Chevre frå Haukeli), laukskum, sylta lauktartar, rugbrødsmular og graslaukpulver. *laktose, sulfitt og gluten

Steikt blomkål-biff servert med blomkålpuré, marinert blomkål, saus med hasselnøttolje, bruna smør og rista hasselnøtter. *laktose, nøtter

Fisk

Steikt kamskjel (frå Bergen) servert med gulrotpuré og gulrotchips. *laktose, skaldyr

Sous vide fjellaure frå Hardanger, med krema saus, lakserogn, dillolje, marinert agurk og svarte tapioka-chips. *fisk, skaldyr, laktose

Dessert

Bakte eple servert med kanel-is, havre- og hirsesmular, honning og Szechuan-peparsaus. *egg, laktose, gluten

*Allergener

ELVA

RESTAURANT

Elva Restaurant er ein Fine Dining Restaurant med fokus på gode matopplevingar.

Menyen vert endra gjennom året basert på sesongens tilgang på råvarer, samt at enkelte rettar kan endrast dagleg.

3 rettars Meny:

Serverast sundag til fredag frå 9. feb 2024

Velg mellom standard, vegetar eller pescetarisk meny.

Booking

& info

  • Må bestillast innan kl. 15 same dag
  • Bordsete kl. 19:30

Drikke

pakke

Til kvar rett har vi sett saman drikke som utfyller matopplevinga. Drikkepakka er ein kombinasjon av utvalt vin, lokalt handverksbrygg samt sider frå Hardanger.